HooligansMotors LadyRider Motoros Kendők CustomChrome Felvarrók Harley Davidson Online Hooligans Tattoo

Női motoros ruházat, felszerelés, kiegészítők
Motoros táskák, ékszerek

   

  Kezdőlap
Szállítás, garancia   |   Adatkezelés   |   Kapcsolat    
Termékeink
AKCIÓS TERMÉKEK
Szállítás, garancia

 

Nem látom az árakat?

Minden termék alatt oda van írva: A termék árának megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!

Nem kell vér vagy DNS minta viszont egy email címet meg kell adni és egy jelszót amit te találsz ki és ha utána vásárolni akarsz majd akkor a végén meg adod a szállítási adataidat! Kérlek ne hívj hogy mondjam meg az árakat mert nincs arra lehetőség hogy együtt internetezzünk viszont ha bármi van amiben igazán segíthetek arra nagyon szívesen rendelkezésedre állok!


Van a neten lévő temékekből készleten?

IGEN! Minden ami van a neten az van! 2 bolt és 2 központi raktárunk van! Igy minden ami fent van oldalainkon az van! Ha elfogy a rendszer egyből leveszei a netről és nem lesz elérhető újratöltésig amikor a rendszer vissza teszi a termékek közé a web oldalra!

 

Mennyi idő alatt ér el hozzám a rendelésem?

A rendelés vissza igazolás után azaz amiután te vissza irsz a levelemre rendelésed után 24 óra alatt fel van dolgozva rendelésed és el is indul feléd vagy az egyik boltunkból vagy egyik raktárunkból! MINDEN nyomon követő számmal és elsőbbségivel megy ki hogy még véletlen sem tudjon elveszni!!:)

 

A rendelés vissza igazolás után azaz amiután te vissza irsz a levelemre rendelésed után 24 óra alatt fel van dolgozva rendelésed és el is indul feléd vagy az egyik boltunkból vagy egyik raktárunkból! MINDEN nyomon követő számmal és elsőbbségivel megy ki hogy még véletlen sem tudjon elveszni!!:) Nálunk egyik rendelés sem pihenget hanem esetleg a méret amit rendeltél vagy annak szine nincs a központi raktárba de akkor is a külföldi raktárunkból azaz Amerikai beszállitonkon keresztűl le adjuk kifiztejuk rendelésed 24 orán belül és amilyen gyorsan lehet ök ezt ki si küldik!


Ha esetleg az nem ér oda időben az nem miatunk vagy az Amerikai beszállitok miatt vannak hanem azért mert Magyarországon azaz a csodák földjén lakunk és mivel a csomag 11 EZER mérföldet akkár 72 óra alat tudd utazni a 2015-ös szállitási teknologiával ahogy be ér Magyarországra it akkár egy 10 kilométeres ut is bele telhet 3 hétbe! NEM TUDOM MIÉRT!? Viszont az a hogy a problémát csak itt azaz ebben az országban történek az biztos! Minden esetben igyekszünk és megteszünk mindent hogy oda érjen időben! Itt nem vagy egyedül vásárlásod kifizetése után ha csak nem vagy egy fasz! Akkor egyedül vagy! 


Több mint 15 ezer vásárlást teljesitünk és szeretnénk azt hinni ha egyszer itt vásárolsz máshova már nem is mész! Szeretjük amit csinálunk és inkább egy kis család vagyunk mint egy bolt! Ha az első vásárlásod akkor örülök hogy megtaláltál! Ha ez vissza térés akkor tudod hogy ez igy van és mindenkinek csak azért mondom el hogy biztonságban érezzék magukat! JÓ HELYEN VAGY!!

ÜDVÖZÖLLEK HOOLIGANS MOTORS-ON!


Érezzétek jól magatokat és jó vásárlást!


Kérdés van keres nyugodtan!


Tomi vagyok! Radó Tamás

20-402-1700


info@hooligansmotors.com

ÜNNEPEK!

Szállítási idő: Általában 2,3 munka nap! 

Ez az amit mi igyekszünk tartani és eléggé sikeresek is vagyunk ebben!

Belépés
E-mail cím:
 
Jelszó:
 
        Regisztráció

Keresés
Kategória:
 
Kifejezés:
 
Ár:
    -  

Kosár
Az ön kosara
jelenleg még üres.

Nyelv

English

Elérhetőségeink
06-20/402-1700
info@ladyrider.hu
© LadyRider.hu
06-20/402-1700 | info@ladyrider.hu