HooligansMotors LadyRider Motoros Kendők CustomChrome Felvarrók Harley Davidson Online Hooligans Tattoo

Női motoros ruházat, felszerelés, kiegészítők
Motoros táskák, ékszerek

   

  Kezdőlap
Szállítás, garancia   |   Adatkezelés   |   Kapcsolat    
Termékeink
AKCIÓS TERMÉKEK
Koponyás Kereszt Motoros Felvarró

3 800 Ft


Kiváló minőségű motoros felvarró! Motoros felvarróink Amerikából származó kiváló minőségű felvarrók! Nem össze tévesztendő a lógó cérnaszálas nappaliban gyártott, gagyi és szerencsétlen másolatokkal! A termékeink mint ahogy a motoros felvarróink is minőségi garanciával jutnak el hozzád! Igyekszünk Európa legnagyobb motoros felvarró kínálatát összegyűjteni, ezért ez mint pár másik darab motoros felvarróink csak is rendelésre szállítunk! Ez nem azt jelenti, hogy várnod kell! Legtöbb esetben rendelésed napján, de legkésőbb 48 órán belül postázunk, hogy 1 felesleges percet SEM kelljen tölteni rendelésed nélkül! Paypal vagy előre utalás esetén a posta költségét is mi álljuk!

A FELVARRÓ MÉRETE:10 cm

A motoros felvarróink vasalhatók és varrással is rögzíthetők! Én mind 2-t javaslom így pára vagy nedvesség sem tud a felvarró és az anyag közé kerülni! A cérnák nem fognak szétrohadni és így a motoros felvarród élet tartalma a ruhád élet tartalmát örökli meg!

Nagyon fontos! Ezek nem anyagra nyomtatott képek, amiben aligha egyáltalán van hímzés, amiket sublimated falvarrónak hívnak és nem csak hogy lekopik a grafika róla, hanem a ruhádat is tönkre teheted!! Ezek több EZER öltésekkel készült HÍMZETT IMPORT MOTOROS FELVARRÓK!

Ettől lesz a ruhád jobb! Szebb! És ami még fontosabb! Egyedi! Ez a TE tükörképed! A gagyi szart bárhol megveheted DE a kiváló minőségű motoros felvarrót CSAK TŐLÜNK!

MOTOROSOKTÓL MOTOROSOKNAK!

HOOLIGANS MOTORS!


Koponyás Kereszt Motoros Felvarró
Belépés
E-mail cím:
 
Jelszó:
 
        Regisztráció

Keresés
Kategória:
 
Kifejezés:
 
Ár:
    -  

Kosár
Az ön kosara
jelenleg még üres.

Nyelv

English

Elérhetőségeink
06-20/402-1700
info@ladyrider.hu
© LadyRider.hu
06-20/402-1700 | info@ladyrider.hu